چربی گیر ، دستگاه چربی گیر ، چربی گیر فاضلاب

چربی گیر

پکیج چربی گیر

چربی گیر می تواند در واحدهای ابتدایی تصفیه خانه ها قرار گیرد. چربی گیر از جنس پلی اتیلن و یا آهن جزو متداول ترین چربی گیر در بازار است. همانطور که از نام دستگاه چربی گیر مشخص است، چربی گیر وظیفه جداسازی چربی و روغن فاضلاب را بر عهده دارد. به طور کلی، یکی از آلودگی های موجود در فاضلاب، سیالات مایعی با چگالی کمتر از آب هستند که به صورت نا محلول در فاضلاب موجود می باشند مثل روغن ها و چربی ها.

چربی گیر در تصفیه فاضلاب

این دسته از مواد را به طور کلی روغن می نامند. چربی گیر وظیفه جداسازی این دسته از مواد موجود در فاضلاب بر عهده دارد. پس از مدت زمان تماس کافی میان روغن و آب، یک محلول دو فازی میان این دو تشکیل می شود که در آن روغن فاز غیر آبی و آب فاز آبی است. به طور کلی روغن ها را بر اساس موارد زیر دسته بندی کرد. لازم به ذکر است برای جداسازی هریک از این دو دسته روغن روش های گوناگونی مانند استفاده از دستگاه چربی گیر و یا شناورسازی مورد استفاده قرار می گیرد:

  • انحلال در آب
  • قطبی یا غیر قطبی بودن

شناور سازی در چربی گیر

چربی گیر از روش شناور سازی برای جدا کردن ذرات چربی از آب استفاده می کند. ذرات بزرگتر چربی ها می توانند راحت تر شناور شوند اما ذرات کوچکتر نیاز به فرآیند های مخصوصی دارند. تمام چربی گیر های رایج در صنعت از شناورسازی استفاده می کنند. تفاوت آنها در چگونگی شناور سازی است.

چربی گیر
چربی گیر

انحلال در آب


1. روغن آزاد (Free Oil): ذرات روغن با قطر بیش از 40 میکرون

نکته: روش مناسب حذف این نوع روغن روش ثقلی و عمل شناور سازی می باشد.

2. روغن امولسیون (Emulsified Oil): ذرات روغن با قطر بین 5 تا 20 میکرون

نکته: این نوع روغن با روش شناورسازی حذف نخواهد شد.

منابع روغن امولسیون: فاضلاب تولیدی توسط صنایع غذایی مانند کشتارگاه ها، آشپزخانه های تهیه غذا، صنایع لبنی و ... و همچنین صنایع نساجی و به طور کلی صنایعی که با چربی های با منشاء حیوانی و گیاهی سر و کار دارند مثل صنعت چرم و پوست، حاوی روغن آزاد و امولسیون های ناپایدار است.

3. روغن امولسیون پایدار شیمیایی (Chemical Emulsions Oil): ذرات روغن با قطر کمتر از 5 میکرون

نکته: دترجنت ها، پروتئین ها و مایعات قلیایی جز این دسته از روغن ها می باشند.

4. روغن محلول (Dissolved Oil): ذرات روغن با قطر کمتر از 0.5 میکرون

نکته: روغن ها در آب نا محلولند اما با حل شدن سایر ترکیبات آلی مانند هیدروکربن های آلیا فاتیکی در آب و تشکیل محلول سه جزئی، روغن در آب ( در اصل در هیدروکربن محلول در آب) حل می شود.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه کننده آب و فاضلاب و عرضه کننده انواع مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی آریاب تماس حاصل فرمایید.

5. ذرات محلول احاطه شده در روغن (Oil Wet Solids)

نکته: ذرات جامد معلق مانند رس، سیلیس و غیره توسط روغن محلول احاطه شده و ته نشینی آن ها دچار مشکل می شود.

منابع ذرات محلول احاطه شده در چربی : فاضلاب تولیدی توسط صنایع نفتی مانند پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، روغن موتور و ....و همچنین صنایع آرایشی بهداشتی مانند صابون سازی و به طور کلی صنایعی که با مواد نفتی و همچنین روغن های معدنی سر و کار دارند مثل کارواش ها و تعمیر گاه ها حاوی امولسیون های پایدار و روغن محلول است.

مواد غیر محلول


چربی گیر ها همچنین توانایی جدا کردن برخی از مواد معلق را نیز در آب دارا می باشند. این ویژگی به دلیل طراحی خاص چربی گیر ها می باشد. چربی گیر در واقع حوضچه آرامش پساب است که در آن ذراتی که دانسیته بالاتر یا پایین تر از آب دارند نمی توانند از این حوضچه خارج شوند. این حوضچه ها باید به طور مداوم و دوره ای تخلیه شوند تا از ظرفیت چربی گیر کم نکنند.

قطبی یا غیر قطبی بودن


1. قطبی: چربی های قطبی بیشتر در فاضلاب های صنایع مواد غذایی و نساجی که منبع و منشأ حیوانی و گیاهی دارند یافت می شود. این سؤال مطرح است با وجود آن که این چربی ها قطبی هستند اما به ندرت در آب به صورت محلول دیده می شوند چرا که قادر به تشکیل پیوند هیدروژنی به صورت مستحکم با مولکول های آب نیستند و به همین خاطر معمولا به صورت روغن آزاد و یا امولسیون ناپایدار یافت می شود و اغلب قابل تجزیه بیولوژيكي هستند.

2. غیر قطبی: چربی های غیر قطبی معمولا ترکیبات نفتی، مشتقات آن و روغن های معدنی می باشند. وجود بعضی از عوامل قطبی مثل سورفاكتانت ها و صابون‌ها باعث پایدار شدن این امولسيون‌ها می شود و حلالیت را در فاز آبی افزایش می دهند در نتیجه عمدتا شامل روغن های محلول و امولسیون های پایدار می شود.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه کننده آب و فاضلاب و عرضه کننده انواع مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی آریاب تماس حاصل فرمایید.

فرآیند های جداسازی روغن و چربی از پساب


برای جداسازی انواع چربی های یاد شده در بالا، روش ها و دستگاه های چربی گیری مختلفی توسعه داده شدند که در ادامه نام برده و و هریک از دستگاه چربی گیر بررسی خواهند شد:

  1. چربی گیر API
  2. چربی گیر CPI
  3. چربی گیر DAF
  4. چربی گیر DNF
  5. چربی گیر DOF
  6. و الکتروفلوتاسیون

در ادامه به بررسی هر یک از روش های چربی گیری فوق می پردازیم.

چربی گیر API


کاربرد اصلی این نوع چربی گیر برای تصفیه فاضلاب های صنعتی می باشد. به ویژه برای جداسازی آب از روغن در مشتقات نفتی از  (American Petroleum Institute) چربی گیر API استفاده می شود. روش چربی گیر API بر اساس اختلاف دانسیته روغن و آب توسعه یافته است به این ترتیب که به دلیل ناپایدار بودن این ترکیب با دادن زمان کافی، روغن ها و چربی ها به دلیل وجود نیروی شناوری (ناشی از اختلاف دانسیته) به سطح آب می آیند. مزیت چربی گیر های API کنترل شوک های ناگهانی وارده به سیستم است که باعث افزایش کاربرد آن در صنعت نسبت به چربی گیر CPI شده است.

چربی گیر های API دارای اسکرابر های برای جمع آوری چربی های شناور شده می باشند. لازم به ذکر است راندمان روش چربی گیر API با اندازه ذرات نسبت مستقیم و با دانسیته چربی فاضلاب نسبت عکس دارد. یعنی طبق دسته بندی گفته شده برای روغن ها، راندمان این نوع چربی گیر برای روغن های آزاد بیشتر است و هر چه دسته های بعدی بیشتر شود راندمان کاهش می یابد. ویژگی های اصلی چربی گیر API به قرار زیر است:

  • سادگی نصب چربی گیر و راهبری آن
  • هزینه های پایین تعمیر دستگاه چربی گیر و راهبری
  • پایین بودن مصرف انرژی چربی گیر
  • امکان جمع آوری اتوماتیک چربی و روغن از سطح و مواد ته نشین شده از کف برای چربی گیر
  • چربی گیر API با قابلیت حذف ذرات روغن آزاد تا قطر حداقل ۱۰۰ میکرومتر
  • شوک پذیری بالای این نوع چربی گیر در پذیرش پساب های با جریان های مختلف

چربی گیر API بسیار مناسب برای روغن های آزاد است اما در حذف روغن های امولسیونی چندان کارایی ندارد. به همین دلیل عمده مصرف این نوع چربی گیر در صنایعی است که روغن آزاد تولید می کنند و یا به عنوان پیش تصفیه روش چربی گیر DAF استفاده می شود.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید محصولات و مواد شیمیایی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

چربی گیر CPI


چربی گیر API (American Petroleum Institute) یکی از تجهیزاتی است که در صنعت تصفیه آب و فاضلاب برای زدودن چربی و روغن و مانند آن از آب استفاده می کنند. روش چربی گیری API برای چربی های با قطر کم و دانسیته نزدیک به آب کارایی چندانی نداشت به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا برای افزایش راندمان صفحاتی موسوم به صفحات کاملا از جنس پلاستیک یا فلزی با شیبی بین 45 تا 60 درجه در سیستم گنجانده شوند نتیجه این کار به هم پیوستن و افزایش قطر و در نهایت شناور سازی بهتر چربی ها است. البته می توان در چربی گیر های CPI صفحاتی با جنس شیشه تقویت شده با لایه ای از پلی استر را نیز به کار گرفت. از دیگر مزیت های چربی گیر CPI به چربی گیر API ، فضای کمتر اشغالی و سرعت بیشتر جداسازی است. ویژگی های اصلی این نوع چربی گیر:

  • سادگی نصب و راهبری دستگاه چربی گیر CPI
  • هزینه های پایین تعمیر و راهبری
  • پایین بودن مصرف انرژی در دستگاه چربی گیر
  • جمع آوری اتوماتیک چربی و روغن از سطح و مواد ته نشین شده از کف
  • بالا بودن راندمان دستگاه چربی گیر برای حذف روغن و چربی های آزاد از پساب
  • قابلیت حذف ذرات روغن آزاد تا قطر حداقل ۳۰ میکرومتر
  • شوک پذیری بالا در پذیرش پساب های با جریان های مختلف

مزایای روش چربی گیر CPI به چربی گیر API

  • چربی گیر CPI راندمان بالاتری نسبت به چربی گیر API در جداسازی روغن ها دارد.
  • حذف روغن های آزاد با ذرات کوچکتر در چربی گیر CPI امکان پذیر است.
  • چربی گیر CPI جریان آرامی بین صفحات ایجاد می کند.
  • تخلیه لجن و مواد ته نشین شده در دستگاه چربی گیری CPI راحت تر از چربی گیری API می باشد
  • هزینه بهره برداری کمتر در چربی گیر CPI
  • چربی گیر CPI از نظر فضای مورد نیاز بهره برداری به یک چهارم فضای مورد نیاز برای چربی گیر های API نیاز دارد.

البته جدا کننده های چربی CPI با توجه به عدم توانایی این چربی گیر در تحمل شوک ‌های حاصل از افزایش ناگهانی بار آلی و جریان های با حجم زیاد در بعضی موارد کارایی سیستم های چربی گیر API را ندارند و نمی توانند جایگزین آن ها شوند به عنوان نمونه در پالایشگاه ها. با توجه به بازده نسبتا بالای این چربی گیر در حذف ذرات ریز و روغن های آزاد به عنوان یکی از مراحل پیش تصفیه واحد چربی گیر DAF بسیار موثر می باشند.

مهمترین موارد مصرف چربی گیرهای API و CPI به صورت ذیل می باشد:

  • جداسازی روغن و چربی در پالایشگاه های نفت و گاز
  • پایانه ها و بنادر نفتی
  • تعمیرگاه ها
  • کارواش ها
  • صنایع غذایی
  • صنایع تولید مواد شوینده و شیمیایی
  • صنایع اتومبیل سازی
  • صنایع پتروشیمی
  • و صنایع فولاد

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید محصولات و مواد شیمیایی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. 

DAF چربی گیر


(Dissolve Air Flotation) روش چربی گیر DAF متداول ترین روش حذف چربی ها و روغن های فاضلاب است. اساس فرآیند چربی گیری DAF جداسازی روغن و چربی با استفاده از حباب های ریز هواست. به این منظور در قسمت مکش پمپ فاضلاب، هوا و ماده منعقد کننده به آب افزوده می شود. در ادامه، فاضلاب به علاوه هوا و و منعقد کننده به یک محفظه سربسته در جربی گیر با فشار بالا ( 2 تا 3 اتمسفر) پمپ می شود تا مخلوط و یکنواخت شوند. در این محفظه فاضلاب از هوا اشباع شده است و همانطور که می دانید در فشار بالاتر میزان انحلال هوا در آب افزایش می یابد.

در ادامه فاضلاب وارد محفظه شناور سازی در فشار محیط (یک اتمسفر) می شود. با کاهش فشار میزان انحلال هوا در آب کاهش می یابد به همین دلیل مخلوط اشباع قبلی در اینجا فوق اشباع محسوب می شود و بلا فاصله بخشی از هوای محلول در آب به شکل حباب های ریز شروع به خارج شدن از فاضلاب می کند. حباب های هوا در مسیر حرکت خود به سمت بالا، موجب سهولت صعود ذرات روغن و چربی شده و عمل شناور سازی را سرعت می بخشند. مزایای روش چربی گیر DAF نسبت به سایر روش های چربی گیری به قرار زیر است:

  • هزینه ساخت چربی گیر DAF نسبت به سایر روش های چربی گیری کمتر است . چراکه حجم کوچکتری نسبت به سایر دستگاه های چربی گیر دارد.
  • این نوع چربی گیر دارای قابلیت حذف بعضی از مواد قابل ته نشینی علاوه بر مواد سبک می باشد.
  • کاهش قابل ملاحظه ای نسبت به روش های دیگر چربی گیری
  • شفاف شدن پساب خروجی این نوع چربی گیر در اثر حذف ذرات کلوییدی
  • سهولت حمل و نقل و نصب این نوع دستگاه چربی گیر به واسطه پیش یاخته بودن
  • تولید لجن نسبتا جامد و کم آب
  • قابلیت حذف دترجنت ها از پساب
  • راندمان 75 درصدی حذف COD
  • راندمان 99 درصدی حذف چربی های آزاد و امولسیونی و ذرات معلق
  • راندمان 50 تا 90 درصدی حذف TSS
  • راندمان 60 تا 85 درصدی حذف BOD

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید ؛ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

تزریق منعقد کننده در این مرحله از چربی گیری ، به اتصال ذرات روغن، افزایش قطر آن ها و در نتیجه صعود سریع تر کمک می کند. منعقد کننده ای که بیشتر در این چربی گیر استفاده می شود پلی آلومینیوم کلراید (PAC) است. دلایل زیر برای انتخاب این منعقد کننده در چربی گیر DAF پیشنهاد می شود:

  • تشکیل فلاک های با اختلاف دانسیته بالا
  • کارکرد در دامنه وسیع تری از PH
  • قدرت بالای حذف فسفات موجود در فاضلاب
  • مصرف کمتر نسبت به سایر منعقد کننده ها

انواع مخازنی که در این روش جربی گیری برای حذف چربی و روغن فاضلاب استفاده می شوند به ترتیب زیر است:

  • مخازن استوانه ای
  • مخازن مکعبی
  • مخازن سیلندری

برای ابعاد کوچک چربی گیری می توان از مخازن مکعبی و استوانه ای استفاده کرد اما در ابعاد بزرگ برای برقراری یکنواختی در سیستم چربی گیر ، که عامل بسیار مهمی در افزایش کارایی این سیستم است، بهتر است از مخزن استوانه ای برای عمل چربی گیری استفاده کرد.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید ؛ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

از واحد چربی گیر DAF به طور کلی در تمامی تصفیه خانه های شیمیایی می توان استفاده کرد. مهمترین صنایعی که بیشتر از دستگاه چربی گیر DAF استفاده می کنند به صورت ذیل می باشد. چربی گیر DAF پیشرفته ترین واحد چربی گیر است که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. چربی گیر DAF علاوه بر ذرات شناور چربی قادر به جدا سازی ذرات معلق چربی نیز می باشد. در چربی گیر های نوع DAF از تزریق هوا برای شناور سازی ذرات معلق چربی استفاده می کنند. 

صنایع غذایی صنایع بزرگ سایر صنایع
تصفیه فاضلاب صنایع لبنی تصفیه فاضلاب های صنایع پتروشیمی تصفیه پساب صنایع تولید مواد شوینده و شیمیایی
تصفیه فاضلاب های صنایع شستشو و بسته بندی گوشت و ماهی تصفیه فاضلاب های صنایع اتومبیل سازی تصفیه پساب های صنایع کاغذ
فاضلاب های کشتارگاه های مرغ و ماکیان تصفیه فاضلاب پالایشگاه های نفت و گاز تصفیه  
تصفیه فاضلاب های کشتارگاه های گاو و گوسفند تصفیه فاضلاب صنایع ذوب و آلیاژ فلزات  
  تصفیه فاضلاب صنایع نساجی  

چربی گیر DNF 


چربی گیر (Dissolve Nitrogen Flotation) مدل DNF نوع دیگر از روش های رایج از بین بردن چربی و روغن موجود در پساب صنایع گوناگون است. چربی گیر DNF بیشتر در صنایع پتروشیمی به خاطر بی اثر بودن گاز ازت کاربرد دارد.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید ؛ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

روش چربی گیری DNF تا قسمتی شبیه چربی گیر DAF است، با این تمایز که در دستگاه چربی گیر DNF به جای اکسیژن محلول، ازت با چندین اتمسفر فشار در فاضلاب محلول شده و بعد با کم شدن فشار تا فشار اتمسفر، با به وجود آمدن حباب های کوچک چربی موجود در پساب به سطح فاضلاب انتقال داده شده و به این شکل چربی و روغن موجود از پساب از بین می رود.

چربی گیر DOF


این چربی گیر (Dissolve Ozone Flotation) نیز همانند دو روش چربی گیری قبل است با این تفاوت که از گاز ازن برای انجام عملیات چربی گیری فاضلاب استفاده می شود.

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید ؛ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

الکترو فلوتاسیون


چربی گیری الکترو فلوتاسیون از روش های الکترو شیمیایی تصفیه است. اساس روش الکترو فلوتاسیون مانند روش چربی گیر DAF جداسازی ذرات روغن با استفاده از حباب های ریز هواست که داخل فاضلاب ایجاد شده و به سمت بالا حرکت می کند. تفاوت این چربی گیر با چربی گیر DAF نحوه ایجاد حباب است. در این روش چربی گیری فاضلاب، حباب ها از طریق الکترولیز آب و ایجاد گاز های O2 و H2 انجام می شود.

حباب های کوچک اکسیژن که به طور طبیعی در سطح آندهای آهنی یا آلومینیومی تولید می شود اکسیدکننده قوی ای است که می تواند مولکول های مواد آلی را اکسید نماید و آن ها را به ذرات کوچک تر قابل تجزیه بیولوژیکی تبدیل نماید. حباب های هیدروژن تولیدشده در کاتد می تواند مولکول های آلی بسیار پایدار را اصلاح نموده و مقاومت آن ها را در برابر اکسیداسیون کاهش دهد.

همچنین گازهای هیدروژن و اکسیژن حاصل از واکنش های الکترولیز می تواند در تصفیه بهتر آلاینده ها تأثیر بسزایی داشته باشد. گاز هیدروژن تولیدشده به اختلاط و شناورسازی هرچه بهتر محلول کمک می کند. هنگامی که یک لخته شکل می گیرد، گازهای الکترولیتیک تولیدی با چسبیدن به لخته و تولید نیروی غوطه ور باعث شناورسازی و حذف آلاینده ها در سطح مایع می شود.

خدمات آریاب خاورمیانه در زمینه سیستم های چربی گیر

  • تعیین نوع چربی پساب و ارایه مشاوره در زمینه انتخاب نوع چربی گیر مناسب جهت حذف آلاینده ها
  • طراحی و ساخت چربی گیر انتخاب شده بر اساس استاندارد های بین المللی و کیفیت بالا
  • تضمین رسیدن به استاندارد های محیط زیست و گرفتن تاییدیه این سازمان
  • ارایه گارانتی یک ساله و خدمات پس از فروش ده ساله برای دستگاه چربی گیر

چربی گیر بتنی فایبرگلاس صنعتی 

گروه صنعتی آریاب تولید کننده انواع تجهیزات تصفیه آب و فاضلاب و مواد شیمیایی می باشد. برای استعلام قیمت، مشاوره و خرید ؛ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

021-55271642

09213065925

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دیدگاه‌ها  

+1 #2 فرزاد 1399-02-13 08:13
چربی گیر daf مواد ته نشین را از بین می برد
نقل قول کردن
0 #1 آیدا 1399-02-09 09:47
چربی گیر برای آکواریوم هم دارید؟
نقل قول کردن

محصولات آریاب

  • اسمز معکوس - دستگاه آب شیرین کن +

    آب شیرین کن اسمز معکوس اسمز معکوس تصفیه آب یکی از روش های پر کاربرد در فرآیند های جداسازی ترکیبات اطلاعات بیشتر
  • سختی گیر رزینی +

    سختی گیر رزینی خانگی سختی گیر (water softener) از پر کاربرد ترین دستگاه های امروزی حذف سختی کل آب که اطلاعات بیشتر
  • دی اریتور (دیریتور) - هوازدا +

    دی اریتور دی اریتور وسیله ای برای حذف گاز ها از آب است. همانطور که می دانید وجود گازهایی مانند اطلاعات بیشتر
  • منبع کویل دار +

    اجزای منبع کویل دار یکی از نیاز های اساسی و ضروری مراکز صنعتی، بیمارستان، کارخانه، ساختمان های مسکونی و استخر اطلاعات بیشتر
  • آشغالگیر +

    انواع آشغالگیر آشغالگیر در آغاز تمام فرایند های تصفیه فاضلاب و قبل از همه آنها قرار می گیرند . همان طور اطلاعات بیشتر
  • چربی گیر +

    پکیج چربی گیر چربی گیر می تواند در واحدهای ابتدایی تصفیه خانه ها قرار گیرد. چربی گیر از جنس پلی اطلاعات بیشتر
  • فیلتر پرس +

    فرآیند تصفیه فیلتر پرس فیلتر پرس برای جدا سازی ذرات جامد معلق در محلول های مایع توسعه پیدا کرده است. اطلاعات بیشتر
  • فیلتر شنی - تولید و فروش فیلتر شنی +

    فیلتر شنی فیلتر شنی می تواند مواد جامد معلق در آب را که عامل اصلی کدورت آب به حساب می اطلاعات بیشتر
  • فیلتر کربنی - ساخت فیلتر های کربنی +

    فیلتر های کربنی فیلتراسیون کربن فعال یک فناوری رایج است که بر اساس جذب آلاینده ها در درون فیلتر کربنی اطلاعات بیشتر
  • هیدروسیکلون - تولید و فروش هیدروسیکلون +

    هیدروسیکلون چیست هیدروسیکلون Hydrocyclone یا دانه گیر تجهیزی از نوع تصفیه آب می باشد که برای حذف ماسه و ذرات اطلاعات بیشتر
  • اسید دی اسکلر +

    اسید دیسکلر (دی اسکلر) به روش های گوناگونی تهیه می گردد. اسید دیسکلر 33 درصد بدون بو با فرمول و اطلاعات بیشتر
  • آنتی اسکالانت - قیمت و فروش آنتی اسکالانت +

    آنتی اسکالانت آنتی اسکالانت از مواد مورد استفاده در شستشوی سیستم و دستگاه های متنوع می باشد. استفاده از آنتی اطلاعات بیشتر
  • رزین کاتیونی پرولایت +

    رزین کاتیونی پرولایت c100 رزین کاتیونی و آنیونی مصنوعی که اکنون در مصارف تصفیه آب استفاده می شود ، در زمان اطلاعات بیشتر
  • پکیج تصفیه فاضلاب بهداشتی +

    پکیج تصفیه فاضلاب بهداشتی و صنعتی پکیج تصفیه فاضلاب بهداشتی صنعتی ، نمونه فشرده و پیش ساخته واحد های تصفیه فاضلاب اطلاعات بیشتر
  • پکیج تصفیه فاضلاب صنعتی +

    پکیج تصفیه پساب صنعتی پکیج تصفیه فاضلاب صنعتی با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی در محیط زیست و همچنین استفاده اطلاعات بیشتر
  • 1

مشاوره خرید

شماره تلفن دفتر: 02155271642

کارشناس آب: 09213065924

کارشناس فاضلاب: 09213065925

تلفن آریاب